Projectes i Legalitzacions

Legalitzacions,
Procediments i projectes

Dins l´estructura de l´empresa MATEU NIERGA S.L. disposem del Departament Tècnic amb enginyers superiors, enginyers tècnics i aparelladors que ens permet optar a la realització de qualsevol mena de tràmit, legalització o projecte.

Comptem amb Graduats Superiors en Prevenció de Riscos Laborals (amb les tres especialitats) i amb Industrial Superior.

Certificacions i
Controls de Qualitat

Per poder garantir la satisfacció als nostres Clients en la feina ben feta, l’empresa MATEU NIERGA S.L. va optar per aconseguir la certificació de qualitat ISO-9001/2008.

Els alts controls que ens imposa la consecució i aprovació d’aquesta norma obliga a l’empresa MATEU NIERGA S.L. a establir uns estrictes controls de qualitat que es tradueixen en una garantia addicional pels nostres Clients.

Els nostres Projectes

Aportem solucions i alternatives energètiques a Clients particulars i industrials per tal de poder aprofitar els recursos energètics que ens ofereix la naturalesa de forma natural, ecològica i renovable per tal de substituir o minimitzar la dependència energètica de fonts NO renovables i contribuir a la millora del medi ambient que ens envolta.

Contacta amb nosaltres

Si necessites més informació sobre els nostres serveis contacta amb el nostre departament d’atenció a client, estarem encantats d’atendre’t i solucionar els teus dubtes.