Qualitat i medi ambient

Solucions i
Alternatives Energètiques

Aportem solucions i alternatives energètiques a Clients particulars i industrials per tal de poder aprofitar els recursos energètics que ens ofereix la naturalesa de forma natural, ecològica i renovable per tal de substituir o minimitzar la dependència energètica de fonts NO renovables i contribuir a la millora del medi ambient que ens envolta.

Creiem que no és una opció, sinó una obligació, fer tot el que estigui en les nostres mans per tal de reduir el consum energètic, i el que necessitem, obtenir-lo de la forma mes econòmica i menys agressiva amb el medi natural.

Amb la premissa anteriorment descrita l’empresa MATEU NIERGA S.L. ha optat per aconseguir la certificació ISO-EN-UNE 14001/2008 de qualitat medi ambiental, d’aquesta manera establim la metodologia necessària per ser el més respectuosos possibles amb el medi ambient.

Certificacions i
Controls de Qualitat

Per poder garantir la satisfacció als nostres Clients en la feina ben feta, l’empresa MATEU NIERGA S.L. va optar per aconseguir la certificació de qualitat ISO-9001/2008.

Els alts controls que ens imposa la consecució i aprovació d’aquesta norma obliga a l’empresa MATEU NIERGA S.L. a establir uns estrictes controls de qualitat que es tradueixen en una garantia addicional pels nostres Clients.

Contacta amb nosaltres

Si necessites més informació sobre els nostres serveis contacta amb el nostre departament d’atenció a client, estarem encantats d’atendre’t i solucionar els teus dubtes.